VAN REKENEN TOT BESPAREN

Duurzaamheid en klimaat zijn onderwerpen die de laatste jaren veel aandacht krijgen. Logisch, als we kijken naar de effecten van de opwarming van de aarde voor mens en natuur. De overheid heeft dan ook een aantal energiebesparende maatregelen ingevoerd om de doelstellingen te kunnen halen waarmee we klimaatverandering kunnen tegengaan. Ook bij de bouw van woningen, kantoren en bedrijfspanden en de verbouw van bestaande gebouwen moet rekening gehouden worden met strengere energienormen. Bureau Bring staat klaar om u hierin te ondersteunen.

Hulp bij energielabel
BENG-rapportage
Teken- en rekenwerk

Energie besparen? Wij laten zien waar u het laat liggen.

Wij kunnen u voorzien in maatwerkadvies op het gebied van energiebesparing. Ons advies geeft een helder beeld van de mogelijkheden met bijbehorende kosten. En niet geheel onbelangrijk; een reële terugverdientijd. Niet elke verduurzaming is namelijk een goede investering. Met Bureau Bring weet u exact waar u aan toe bent.

Ik wil advies van Bureau Bring >

Je kunt ontwerpen en creëren en de meest prachtige plek in de wereld bouwen. Maar je hebt mensen nodig om de droom waar te maken.

Walt Disney

Energielabel voor bestaande gebouwen

Naast de BENG-eisen voor nieuwbouwprojecten moeten bestaande gebouwen voorzien zijn van een energielabel. Voor woningen is dit label verplicht wanneer u uw huis wilt verkopen of verhuren. Voor bedrijven gelden strengere regels dan voor particulieren. Zo moeten bedrijfskantoren vanaf 2023 voldoen aan energielabel C en vanaf 2030 aan energielabel A. Bureau Bring kan u hierin ondersteunen.

U kunt er natuurlijk ook zelf voor kiezen om energiezuinig te wonen en werken. Energiebesparing is immers ook een flinke kostenbesparing. Door te kiezen voor betere isolatie, zonne-energie, hoogrendementsglas, een warmtepomp of een zuinige HRe-ketel kunt u enorme stappen maken in het duurzaam maken van uw woning of bedrijfspand.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

BENG-rapportage

Zowel voor de energieprestatie-eisen binnen BENG als voor het verkrijgen van het juiste energielabel voor uw woning of bedrijf is een officieel rapport vereist. Bureau Bring kan deze BENG-rapportage voor u samenstellen aan de hand van een doorberekening van de bouwplannen en een grondige analyse van de bouwtekeningen. Wanneer de plannen niet voldoen aan de BENG-eisen geven wij aan welke veranderingen doorgevoerd moeten worden om hier wel aan te kunnen voldoen. Omdat Bureau Bring is ontstaan uit een bouw- en aannemersbedrijf zijn alle adviezen praktisch en concreet. Eventueel kunnen we hierover rechtstreeks contact opnemen met uw aannemer of architect. Dat scheelt tijd, geld en energie.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Teken- en rekenwerk bij uw bouwproject

U kunt er ook voor kiezen om het tekenwerk voor de bouw of verbouw van uw bedrijf of woning door Bureau Bring te laten uitvoeren. Zo profiteert u van onze kennis op het gebied van bouwen en energiebesparing en voorkomt u dat u later nog een partij moet inschakelen voor de BENG-rapportage. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘Teken- en rekenwerk’.

Bureau Bring is zowel gediplomeerd (EP-U DETAIL) als gecertificeerd (BRL9500) om het volgende te mogen uitvoeren:

  • Bestaande woningen en bedrijfsgebouwen voorzien van een label
  • Bestaande woningen en bedrijfsgebouwen voorzien van maatwerkadvies
  • BENG berekeningen ten behoeve van omgevingsvergunningen van nieuw te bouwen woningen en bedrijfsgebouwen

Neem vrijblijvend contact op met Bureau Bring voor een analyse van uw woning, kantoor, bedrijfspand of uw bouwplannen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN