WIE WE ZIJN

Meer dan 20 jaar ervaring in de bouw.

Mijn naam is Rodi Brakke en ben woonachtig in Ureterp. Na 20 jaar een bouw- en aannemingsbedrijf te hebben gehad werd het tijd voor iets anders. Bouwen heb ik altijd met veel plezier gedaan.  Het is fantastisch om samen met een opdrachtgever iets te ontwikkelen, te bedenken, uit te werken en tot slot ook nog te bouwen met geweldige medewerkers en onderaannemers. Dan zijn er momenten dat je een 3D-tekening naast een foto kunt leggen met de vraag; zoek de verschillen.

Tijdens mijn jaren van het bouwbedrijf is de intentie altijd geweest om samen te werken op alle fronten.  Het bouw- en aannemingsbedrijf droeg daarom ook de naam Webosa Bouw (WE BOuwen SAmen) Die filosofie heeft mij altijd aangesproken en wil ik ook graag in deze setting doorzetten.

En nu verder!

Een volgende fase is aangebroken. De regelgeving omtrent Energieprestaties is veranderd per 1 januari 2021, meer informatie vind u op deze site.

Bureau Bring B.V. is in het bezit van alle vakdiploma’s en certificering om ál het mogelijke rekenwerk voor u te kunnen verrichten. Voor de kenners; Bureau Bring heeft de vakdiploma’s EP-W DETAIL en EP-U DETAIL.

Samen kijken naar úw bouwplannen, úw woning en úw besparingsmogelijkheden.

ONZE PASSIE

Laat de percentages maar rollen. 

RESIDENTIAL 91%
COMERCIAL 87%
INDUSTRIAL 93%
INTERIOR DESIGN 93%
PLANNING 98%
STRUCTURAL ENGINEERING 96%

WERKWIJZE

Samen kijken naar oplossingen en mogelijkheden.

BRAINSTORMEN

Voorbereiden en zaken in kaart brengen is tot nu toe nog steeds de beste manier geweest om nieuwe plannen te realiseren. Bureau Bring kan u hiermee van dienst zijn.

KOM IN ACTIE

Zoek contact en ga vrijblijvend het besprek aan.

Afspraak maken

UITVOERING

Bureau Bring gaat u niet helpen met het timmeren en bouwen van uw bouwwerk.  Wel kunnen wij u helpen met zaken zoals vergunningen, ontheffingen, aannemersselectie en bouwbegeleiding.