BEGELEIDING BIJ UW BOUWPROJECT IN FRIESLAND

Grootse bouw- verbouw- of renovatieplannen maar geen tijd, kennis of mankracht om het zelf te begeleiden? Kies dan voor projectmanagement door Bureau Bring.

Bureau Bring is een praktisch ingesteld ingenieursbureau uit Ureterp (Friesland) met verstand van tekenen, rekenen, bouwen en plannen. Doordat we een achtergrond hebben als bouw- en aannemersbedrijf denken we altijd een stap vooruit. Vanaf de eerste schets tot aan de realisatie op de bouwplaats weten we precies wie waar op welk moment wat moet doen. We spreken de taal van aannemers, architecten, uitvoerders en overheden en begrijpen hun belangen. Overeenstemming zorgt immers voor rust en overzicht en daarmee voor een snelle en efficiënte werkwijze.

Je kunt ontwerpen en creëren en de meest prachtige plek in de wereld bouwen. Maar je hebt mensen nodig om de droom waar te maken.

Walt Disney

Zorgeloos een huis of een woonwijk laten realiseren in Friesland?

Particulieren benaderen ons om de nieuw- of verbouw van hun woning te begeleiden. Soms omdat ze geen tijd hebben om zelf toezicht te houden, meer vertrouwen hebben in onze kennis of omdat ze in het buitenland verblijven tijdens het bouwproces. Wij kunnen vanaf de eerste plannen ingeschakeld worden zodat we de tekening en een 3D-ontwerp maken en dit met een BENG-rapportage indienen bij de gemeente voor een bouw- of verbouwvergunning. Zo weet u zeker dat uw bouw- of verbouwplannen voldoen aan de meest actuele duurzaamheidseisen en energienormen. Vervolgens begeleiden wij de bouw en sturen wij de uitvoerders aan waarbij we de planning en de kosten nauwlettend bewaken. Zo voorkomt u vervelende verrassingen of onverwachte kosten achteraf.

Bouwbedrijven en projectontwikkelaars kunnen ons inschakelen voor de begeleiding van hun nieuwbouwprojecten. Naast praktische begeleiding op de bouwplaats doen wij de calculatie en onderhouden wij het contact met overheden en architecten.

Wij zijn gevestigd in Ureterp, Friesland maar uiteraard ook actief ver daarbuiten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN