Per 1 januari aanstaande gaat er veel veranderen op het gebied van de energielabels, zowel voor woningen als bedrijfspanden.  Kreten over EPA, EPC en BENG vliegen ons om de oren. Wat is er nu aan de hand? De gehele methode voor het maken en opnemen van energielabels wordt veranderd. Dat geldt voor bestaande woningen en gebouwen maar ook bij nieuwbouw. Bureau Bring wacht nog op de uitslag van 1 examen.  Deze is eind november jl. afgelegd in Breda, de uitslag kan nog enkele weken op zich laten wachten. Als deze is behaald dat is de vakdiplomering een feit.

De certificering is geregeld en kan op ultra korte termijn afgerond worden na een positieve uitslag van het bovengenoemde examen. Als diplomering en certificering klaar is dan kan Bureau Bring de gemaakte labels afmelden bij het RVO.

Als klant kunt u bij ons terecht voor labels voor zowel woningen als bedrijfspanden, voor bestaande bouw en voor nieuwbouw.  Een berekening nodig voor een omgevingsvergunning?  Bel Bureau Bring voor meer informatie.